Clipe de groază la Asia Express! Prin ce au trecut Adda şi soţul ei: „Ne durea ficatul pe amândoi”

 
+2 click pentru
galerie

Adda şi soțul ei au parte de experienţa vieţii lor! Cei doi au pornit împreună pe „Drumul Comorilor” de la Asia Expres şi chiar dacă la început erau extrem de entuziasmaţi, lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs. Astfel încât, pentru artistă şi partenerul de viaţă, competiţia a devenit din ce în ce mai grea, iar obstacolele, din ce în ce mai multe.

Una dintre problemele majore cu care se confruntă Adda şi partenerul de viaţă este legată de îngrijirea personală. Pentru că apa caldă este un lux pe traseul în care se desfăşoară competiţia, cei doi sunt nevoiţi, deseori, să se spele cu apă rece şi în locuri extrem de ciudate.

Chiar dacă au văzut din ediţiile trecute că participanţilor li se vor da câte un rucscac, în care să îşi pună numai lucrurile de care au maximă nevoie, Adda şi Cătălin nu au respectat acest lucru. Şi tocmai de aceea, la un moment dat s-au confruntat cu dureri masive ale corpului.

"​La un moment dat, ne durea ficatul pe amândoi şi nu mai puteam să respirăm, dar noi tot continuam, tot continuam. Senzaţional. Ne-am pus foarte multe chestii în bagaj. Mare greşeală.", spune Adda. 

Dar pentru că sunt extrem de determinaţi să câştige marele premiu Asia Express, Adda şi Cătălin au mărturisit că sunt dispuşi să facă orice, doar ca să termine „Drumul Comorilor” pe locul 1. "​Sincer nu am o problemă cu căldura. O suport destul de bine. Credeam că o să fiu mult mai sensibilă, în schimb. Am o problemă încă cu umiditatea. E ca şi cum ar fi făcut cineva baie şi tu ai intra în baie şi ai sta acolo şi ai respira aerul ăsta umed. Mai ales după ce plouă, atunci e şi mai nasol. Sunt cum sunt zilele noastre de vară."​, povestește Adda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest