Clipe de groază pentru Nicoleta Dragne: „Au trecut 3 ore și nu s-a întâmplat nimic!”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a ciocnit puternic de sistemul medical românesc, când avea cea mai mare nevoie de ajutor. Cu copilul de 1 an puternic răcit, Nicoleta Dragne a așteptat trei ore salvarea, iar apoi a fost plimbată între spitale fără nicio rezolvare.

 

Nicoleta Dragne a simțit pe propria piele care sunt lacunele sistemului de urgență românesc, tocmai când avea nevoie stringentă de ajutor medical. Ea a povestit la Antena Stars prin ce momente de panică a trecut. Copilul de doar un an al fostei ispite de la Insula Iubirii a contactat o răceală puternică și se simțea extrem de rău. A fost momentul în care Nicoleta a apelat la serviciile medicale de urgență.

 

După ce a așteptat ambulanța timp de trei ori, iar aceasta nu a sosit, văzând că starea micuțului nu se ameliorează deloc, vedeta a acționat pe cont propriu și a plecat la un spital privat, dornică să știe cât mai repede posibil ce se întâmplă cu băiețelul ei. Am băiețelul bolnav și s-a simțit foarte rău, am chemat salvarea. Au trecut trei ore și nu s-a întâmplat nimic. Mi-au spus că nu mă pot informa când vor ajunge pentru că sunt foarte aglomerați și sunt depășiți de situație. Le-am spus că nu pot să mai aștept și am luat copilul și am plecat cu el la privat”, a explicat Nicoleta Dragne, la Antena Stars.

 

Fosta ispită a fost pasată între două unități medicale, singurul ajutor pe care l-a primit a fost o pastilă care să-I mai scadă din febră copilului. În cele din urmă, ea a apelat la medicul de familie, cel care i-a oferit tratamentul salvator. Acum, starea micuțului s-a ameliorat, după cum a povestit Nicoleta Dragne.

 

„La privat, aceeași situație, cozi interminable, copii care plângeau. După câteva ore, doar i s-a luat temperatura și i s-a administrat ceva pentru febră și ne-au lăsat să așteptăm. Copilul dormea pe mine, a plâns săracul până a adormit. Am plecat în altă parte, aceeași situație. Până la urmă am sunat medicul de familie și am mers să-i iau tratament așa, fără să-l consulte. (...) Nu era așa puțin răcit, se trezea țipând, plângând, nu putea să respire, tușea. Acum se simte mai bine, starea lui s-a ameliorat.”, a spus ispită de la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest