Clipe de panică pentru Ruby! S-a testat pentru coronavirus, după ce a prezentat stări de rău/ VIDEO

 

Momente terifiante pentru Ruby! Artista s-a simtit rău și s-a testat pentru coronavirus! Întreaga procedură a fost filmată, iar noi avem toate imaginile!

După ce s-a simțit rău câteva zile la rând și a acuzat o tuse puternică, Ruby și-a luat inima în dinți și a decis să facă testul pentru coronavirus. După ce a citit cu atenție instrucțiunile de utilizare, cântăreața s-a apucat de treabă, fără să stea prea mult pe gânduri.

Pentru că timp de mai bine de trei săptămâni, Ruby a acuzat simptomele tipice noului virus care dă mari bătăi de cap întregii omeniri, a făcut testul extrem de emoționată, din cauza veștii șocante pe care ar putea-o afla.

Din fericire testul a ieșit negativ, iar Ruby este sănătoasă tun, după cum a declarat chiar ea. Iar dacă vreți să vizionați în totalitate momentul testării, dați play clipului de mai jos.

Ce face artista în izolare

Recent, Ruby le-a arătat tuturor admiratorilor săi cum se distrează în izolare. Diva și-a amenajat în interiorul locuinței sale o mini plajă, unde se relaxează și se bronzează pe o saltea, ori de câte ori simte nevoia. Așa cum era de așteptat, comentariile fanilor săi nu au întârziat să apară: ”Dacă nu poți merge la plajă, ai adus tu plaja la tine. Fată deșteaptă!”, ”Super tare ideea! Relaxare plăcută!”, ”Mai frumos ca în Dubai”, ”Ce nebună ești”, ”Ești bestială”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor vedetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest