Clipe de tensiune pentru Marcel Pavel! Primele declaraţii ale artistului după ce fiul său a picat examenul maturităţii

 
+2 click pentru
galerie

Lacrimi de fericire, dar şi de tristeţe printre vedete, după ce s-au afişat rezultatele la examenul de Bacalaureat. Gigi Becali, Emil Boc şi Adrian Enache se pot cu mândri cu fetele lor. Ce note au luat tinerele la examenul maturităţii, dar mai ales ce spune Marcel Pavel despre rezultatul nesatisfăcător obţinut de fiul său, aflaţi chiar de la el.

Zi plină de bucurie în familia lui Gigi Becali! Alexandra, fiica latifundiarului, a obţinut note foarte mari la toate probele pe care le-a susţinut la examenul de Bacalaureat. La limba română a luat 9,15, la istorie 10, iar la geografie 9,15.

Şi Emil Boc are de ce să fie mândru! Fiica cea mare a primarului din Cluj a obţinut media 9,56 la examenul de bacalaureat. Cezara Boc a luat 9,2 la limba şi literatura română, 9,5 la istorie şi 10 la logică, argumentare şi comunicare. Cu asemenea note, tânăra are toate şansele să intre la facultatea dorită.

Şi fiica lui Adrian Enache a luat note bune la Bac: la română - 8,1, la istorie 9,4, iar la sociologie 6,94. Contactată telefonic, Diana a dat de înţeles că se gândeşte să depună contestaţie la sociologie, materia la care a obţinut o notă ce nu o mulţumeşte.

Dacă pentru alte vedete a fost o zi plină de bucurie, pentru Marcel Pavel emoţiile nu au trecut. Fiul cel mare al artistului, Richard, a picat examenul maturităţii. Mai exact, băiatul a obţinut nota 5,9 la Limba şi literatura română, 5,2 la Istorie şi  6,85 la Geografie, media fiind una nesatisfăcătoare: 5,98.

"El s-a pregătit foarte intens, dar poate că emoţia l-a copleşit, habar n-am. Dar pentru două sutimi e frustrant, mi se pare, de fapt, o sutime că dacă lua 5,99 el se califica. Facem contestaţie să vedem despre ce e vorba la limba română," a declarat Marcel Pavel, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest