Clipe grele pentru Antonia! Fiica artistei se află în carantină totală, în Italia!

 

Dacă majoritatea vedetelor au fost afectate de pandemia de coronavirus, din cauza anulării evenimentelor ca măsură de siguranță luată de autorități, pentru Antonia, perioada asta este cu atât mai dificilă cu cât este nevoită să stea departe de fiica sa, care este izolată, în Italia, în țara europeană, cel mai grav afectată de COVID-19.

Maya, fiica Antoniei se află în carantină totală, în Italia și dat fiind contextul actual, artista nu știe când își mai poate revedea copilul. Planurile de a-și petrece ziua de naștere, pe 12 aprilie, când împlinește 31 de ani, alături de fata sa și de prieteni au fost anulate și dorul de viața pe care o avea înainte, o mistuie din ce în ce mai mult.

„Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a declarat Antonia pentru Click.ro

În cadrul unui interviu pentru sursa citată anterior, Antonia a dezvăluit că tot timpul din autoizolare și-l petrece cu Alex Velea și cei doi fii ai lor, Dominic și Akim. Dar chiar și așa, îi lipsește enorm viața pe care o avea dinainte, în ciuda faptului că nu avea timp de foarte multe activități, din cauza agendei încărcate.

„Chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”. a mai spus Antonia pentru click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest