Clipe grele pentru familia Deliei! Detalii despre starea de sănătate a tatălui artistei: „Boala nu e deloc ușoară”

 

Starea de sănătate a lui Ion Matache nu este deloc bună, iar din cauza măsurilor de siguranță impuse de autorități în contextul pandemiei, tatăl Deliei a fost obligat să întrerupă tratamentul care trebuia să îl vindece. Contactată de reporterii Antena Stars, mama Deliei a oferit detalii despre cum se simte tatăl fiicelor sale, de fapt.

Tatăl Deliei a suferit intervenții peste intervenții, după ce a fost diagnosticat cu o boală autoimună. Bărbatul, călugăr la Muntele Athos, a părăsit Grecia pentru a se îngriji de sănătate. Și chiar dacă lucrurile păreau că intră pe făgaș normal, odată cu pandemia de coronavirus, spitalele în care trebuia să își continue tratamentele au fost închise sau blocate, din cauza numărului de infectări cu virusul COVID-19.

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu... Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (...) E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri.” a spus mama Deliei.

Chiar dacă Gina și Ion Matache nu mai formează un cuplu de ani buni, de când tatăl Deliei s-a decis să ia calea bisericii, interpreta de muzică populară a fost cea care l-a îngrijit, de la bun început, odată cu reîntoarcerea în sânul familiei și acum, stau împreună în izolare la domiciliu. Chiar dacă îl are mereu sub observație și înearcă să îl ajute așa cum poate mai bine, mama Deliei a mărturisit că nu trece printr-o perioadă deloc ușoară, din cauza starii de sănătate precare pe care o are fostul partener de viață.

„El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă.

Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată , va fi în siguranță. Dar acolo este cel mai mare pericol, că săracii medici sunt terminați. (...) Medicamentele s-au găsit. Ideea era să nu merg la medicul de familie. Nu voiam să merg, dar până la urmă ne-am descurcat, ni le-a luat cineva și ni le-a adus acasă.” a completat Gina Matache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest