Clipe terifibile pentru Bianca Drăguşanu! Cât de avansată este boala mamei sale?

 
+2 click pentru
galerie

Medicul care a descoperit că mama Biancăi Drăguşanu suferă de o boală îngrozitoare vorbeşte despre diagnosticul crunt. Această veste cumplită a afectat-o mult pe vedetă.

Relaţia dintre cele două a fost mereu una specială, iar vedeta a vorbit despre cât de mult înseamnă pentru ea cea care i-a dat viaţă.

Doctorul Călin Doboş a spus ce se va întâmplă mai departe şi cât de avansată este boala.

"Sunt cancere mai periculoase şi altele mai puţin periculoase. Asta este o formă cea mai puţin agresivă. Acum aşteptăm rezultatul histopatologic, dar aspectul era de carcinom bazo-celular. Din fericire, ăsta nu prea dă în metastaze şi atunci doar distruge local sau reapare. Depinde ce spune la rezultat. Dacă spune că excizia a fost completă, nu mai trebuie făcut nimic altceva. Dacă marginile piesei prezentau încă celule, trebuie făcută o intervenţie mai largă," a declarat chirurgul estetician Călin Doboş.

Mama Biancăi Drăguşanu a mers la medic pentru a rezolva, defapt, o problemă mai veche. Mai exact, aceasta avea un neg în zona nasului şi şi-a dorit să îl scoată.

"Voia să ... Da, l-a supus atenţiei, ceea ce este un lucru foarte bun. Acestă afecţiune nu doare. Cancerele nu dor decât în faza finală," a mai adaugat medicul.

Mama vedetei s-a speriat groaznic atunci când medicul i-a pus diagnosticul.

"A fost o surpriză că toată lumea. Nimeni nu se aşteapta la un astfel de diagnostic. Dar după ce i-am explicat că este cea mai puţin periculoasă formă, a zis: "Ok, să facem ce trebuie să facem!" Bianca are încredere în ceea ce spun şi fac eu," a mai spus Călin Doboş.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest