Clipele dramatice prin care a trecut Saveta Bogdan: „Era să mor. Am dat cu pumnii și cu picioarele ca să scap”/ VIDEO

 

Saveta Bogdan a trecut prin clipe dramatice, în urmă cu puțin timp! Artista de muzică populară a povestit cu lux de amănunte în ce a constat care a marcat-o, în direct la Antena Stars!

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, atât datorită talentului muzical, cât și dezinvolturii și atitudinii pozitive de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale.

Si chiar dacă recent a fost implicată într-un scandal de proporții cu Elena Merișoreanu, Saveta Bogdan a decis să îngroape securea războiului și să se împace cu cea care a umilit-o la TV, acuzând-o că a pătat portul popular prin dansul la bară pe care l-a făcut în urmă cu câțiva ani, în cadrul unei emisiuni. 

Clipele dramatice prin care a trecut Saveta Bogdan

Recent, Saveta Bogdan a vorbit despre un episod, când a rămas blocată în lift. Potrivit spuselor sale, artista se afla în blocul prietenei sale pe care urma să o viziteze. Pentru că aceasta locuiește la etajul opt, interpreta de muzică populară a urcat cu liftul, însă din cauza unei defecțiuni, acesta a rămas blocat între etaje, iar Saveta Bogdan și ea cu el.

''Am bătut în lift cu pumnii, cu picioarele, am zis că dacă mor aici, nu am aer, mă sufoc. Mă duceam la o prietenă în vizită, venisem de la o filmare. Mergând la ea am zis să iau liftul să nu urc 8 etaje, deși eu am nevoie de foarte multă mișcare și am rămas blocată în lift. După un sfert de oră m-a auzit cineva. Am rămas blocată între etaje. E foarte urât să rămâi așa, m-am speriat. Am zis că dacă mor aici'', a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Speriată și anxioasă de ce i s-a întâmplat, Saveta Bogdan a început să bată cu pumnii și cu picioarele, în speranța ca o va auzi cineva.

''Până la urmă m-au auzit oamenii, că am dat cu pumnii, cu picioarele, am speriat blocul. Prietena mea nu m-a auzit deloc. Președintele de bloc a auzit și a venit și m-a scos, dar nu spun cât de greu mi-a fost. Am crezut că o să stau trei-patru ore în lift. Am înnebunit de spaimă, dar până la urmă Dumnezeu m-a ajutat, am început să spun Tatăl Nostru'', a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest