Cocoș de la Călărași, amintiri din copilărie: ”Nu aveam nici pâine pe masă”

 

Cântărețul a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars perioada dificilă prin care a trecut când avea o vârstă fragedă.

 

Cocoș de la Călărași este acum unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, însă viața lui nu a fost tot timpul numai lapte și miere. Din contră, cântărețul a povestit în exclusivitate la Antena Stars că a avut o copilărie marcată de lipsuri financiare. Practic, el a trăit într-o sărăcie lucie din care s-a ridicat apoi. De aceea, el a declarat că nu va uita niciodată de unde a plecat, motiv pentru care își va ajuta, ori de câte ori va putea, familia greu încercată.

 

„Am plecat de acolo de unde nu aveam nici pâine pe masă. Au fost zile în care pur și simplu nu aveam ce să mănânc. Cocoș de la Călărași este un om care nu a uitat niciodată de unde a plecat, care nu are harfe. Cocoș de la Călarași este un om modest, un om cu caracter, cu un mare caracter, cu frică de Dumnezeu și cu respect față de oamenii care îl ascultă pe Cocoș de la Călărași. Cu încredere în Dumnezeu și cu muncă, dar și seriozitate, că asta e cea mai importantă, am ajuns aici și sunt tare mândru”, a povestit artistul, pentru Antena Stars.

 

Cântărețul a rememorat cum au trăit părinții lui momentul în care a adus primii bani în casă, pe când avea doar 14 ani: „Cu primii bănuți pe care i-am făcut de la prima cântare...îmi aduc aminte că am mers acasă și i-am dus mamei mele. Era o bucurie pentru mine, așa făceam de mic copil, de la cinci ani îmi aduc aminte. Mi-a dat cineva niște bănuți, o cunoștință de-alor mei din București și mi-a dat niște bănuți să îmi iau ce voiam eu. Parcă 25 sau 50 de lei. Îmi aduc aminte că am cumpărat pâine și m-am dus acasă, restul i l-am dat mamei. Doamne, când m-au văzut că aduc pâine în casă așa de mic, a fost cea mai mare bucurie în ziua aia, în casa aia. Toată lumea m-a luat în brațe, m-a pupat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest