Cocoș de la Călărași, dezvăluiri șocante despre accidentul în care era să moară: „Am văzut că intră tirul în mine”/ VIDEO

 

În urmă cu doi ani, Cocoș de la Călărași a fost victima unui accident grav de pe Autostrada Soarelui, după ce un TIR a intrat în mașina lui! Invitat în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, manelistul a făcut dezvăluiri șocante despre momentul care l-ar fi putut costa viața, dar și despre cum s-a desfășurat perioada de recuperare.

Cocoș de la Călărași a fost una dintre victimele accidentului de pe Autostrada Sorelui, după ce un TIR a intrat în trei mașini și a accidentat două persoane. Manelistul s-a ales cu cu coastele rupte, cu răni mari la ficat și cu răni foarte grave la nivelul capului, fiind transportat de urgență la spital cu elicopterul.

Cântărețul a dezvăluit că din ziua fatidică își amintește doar momentul în care TIR-ul se apropia cu repeziciune în autoturismul său, iar următorul episod de luciditate a avut loc abia când se afla în elicopter.

”În momentul în care eu vedem că intră cel cu tirul, mi-am spus rugăciunea. Deci... îmi aduc aminte, după aceea nu mai știu. Impactul nu mi-l aduc aminte. Nu îmi aduc aminte absolut nimic. Îmi amintesc doar când eram în elicopter. Tot ce se vorbea acolo, nu-mi aduc aminte” a spus Cocoș de la Călărași.

Cât despre perioada de recuperare, manelistul a mărturisit că a fost cea mai grea etapă a vieții sale. Din fericire alături de el a fost soția sa care l-a sprijinit necondiționat, fiind asistentă medicală.

„Mă întrebam când nu o să mai simt atâta durere. Te doare și când te lovești într-un deget, dar când ai coasta ruptă.” a mai spus manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest