Cod ROŞU de VISCOL!!! Iată aici zonele afectate

 
+2 click pentru
galerie

Avertizarea cu cod portocaliu de viscol, care va intra în vigoare, în această seară, începând cu ora 18.00, ar putea fi schimbată în cod roşu, a anunţat, astăzi, Ioan Sandu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie

Astfel, unele dintre judeţele care intră în această seară sub cod portocaliu de viscol ar putea intra sub avertizare de cod roşu, dar "numai în anumite condiţii", una fiind aceea ca stratul de zăpadă să depăşească 50 centimetri pe metrul pătrat.

ANM a emis, în această dimineaţă, avertizare de cod portocaliu de viscol pentru 10 judeţe şi Bucureşti. Codul va intra în vigoare vineri seară de la ora 18.00 şi va expira duminică la ora 18.00.

Ninsorile vor fi abundente în cea mai mare parte a Olteniei (judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj şi Vâlcea), unde stratul de zăpadă va depăşi local 30 - 40 centimetri, iar vântul va sufla cu peste 70 kilometri pe oră, viscolind şi troienind zăpada.

În cursul zilei de sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, viscolul se va intensifica în Muntenia, iar în judeţele Giurgiu, Călaraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, temporar vor fi rafale ale vântului de peste 75 - 80 kilometri pe oră, va ninge abundent, iar ninsoarea va fi puternic viscolită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest