Codin Maticiuc, despre cum a fost cucerit de mama fetiței lui! „A avut o chestie extraordinară” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Codin Maticiuc, nu degeaba este cunoscut sub pseudonimul de „Craiul de Dorobanţi”. Cel care a frânt inimile multor femei, iată că este mai fericit ca niciodată! Acesta a făcut dezvăluiri incendiare despre mama fiicei lui, Smaranda, în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Cine ar fi crezut că Maticiuc şi-ar dori atât de tare să îşi întemeieze o familie? „Craiul de Dorobanţi” s-a transformat total de când micuţa lui bijuterie s-a născut. Dar meritul cel mai mare, îl are cea care i-a dat naştere Smarandei. Acesta a mărturisit că îsi dorea de foarte mult timp un copil, motiv pentru care le-a propus aproape tuturor femeilor din viaţa lui, să îl împlinească.

Diferenţa între toate celelalte femei pe care le-a avut şi actuala sa iubită a fost că aceasta a acceptat şi a acceptat să aibă un copil cu „Craiul de Dorobanţi”. „A fost sensibil momentul. Nu ai cum să rămâi rece la momentele astea. N-ai cum. (...) Ea a avut o chestie extraordinară, ea a acceptat. Restul au zis nu. Eu le spuneam, să facem ceva copil. Ea a vrut. A zis „DA”, e singura care a zis „Da” ” a declarat pentru Antena Stars, Codin Maticiuc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest