Codin Maticiuc nu mai petrece ca odinioară, după ce a devenit tată! Cum a fost surprins actorul la malul mării/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Codin Maticiuc s-a transformat total de când a devenit tată pentru prima dată! Actorul a renunțat la viața pe care o avea înainte și la petrecerile la care obișnuia să stea până dimineața, în detrimentul momentelor cu familia. Iar ultima ipostază în care a fost surprins, stă drept mărturie.

Dacă până acum toată lumea era obișnuită să îl vadă pe Codin Maticiuc în cele mai tari cluburi de pe litoral, de data aceasta, actorul a optat pentru un mediu mai liniștit, unde să se relaxeze cu iubita sa și cu fiica lor. Astfel că fostul „Crai de Dorobanți” și-a petrecut weekend-ul la mare, departe de orice sursă de gălăgie și foarte aproape de sunetul valurilor care se spărgeau la mal.

Pe contul său de socializare, Codin Maticiuc a publicat o serie de fotografii emoționante cu fetița sa, unde a scris un mesaj specific lui: „Mereu am încercat să le cuceresc seara pe plajă”.

Ce a spus despre căsătorie

În urmă cu ceva timp, Codin Maticiuc dezvăluia că alături de iubita lui vrea să își întemeieze o familie și mai mare, formată din mai mulți copii. Și chiar dacă are planuri mari de viitor alături de partenera sa, actorul nu își dorește să se căsătorească.

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a spus el pentru revista VIVA! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest