Codin Maticiuc și-a botezat fetița în biserica pe care a construit-o tatăl său! Imagini nemaivăzute de la creştinarea Smarandei VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Codin Maticiuc este un alt bărbat de când a devenit tată! Fiica acestuia, Smaranda a reuşit ceea ce nicio femeie nu a făcut vreodată. Să-l sensibilizeze şi să îl cuminţească pe cel supranumit „Craiul de Dorobanţi”. Sâmbăta trecută a avut loc botezul micuţei, iar locul ales pentru ceremonie a fost chiar biserica ridicată de tatăl său.

Prezenţi la Biserica Sf. Ilie din cartierul Titan, atât Codin Maticiuc, cât şi mama fetiţei lui, au fost vizibili emoţionaţi de frumoasa ceremonie. La creştinarea micuţei Smaranda au participat numai cei apropiaţi, fiind un eveniment restrâns.

După slujbă, invitaţii împreună cu părinţii micuţei creştinate, au plecat spre local, acolo unde a avut loc petrecerea. Un eveniment simplu de celebrare, fără surle şi trâmbiţe, exact în opoziţie, faţă de ce credea toată lumea că va organiza Codin Maticiuc.

În ciuda faptului că a fost un eveniment discret, meniurile au fost compuse din preparate care mai de care, pregătite chiar de mâna unui chef de la un restauarant de 5 stele din Bucureşti. Aperitivul a constat în caracatiţă la grătar, calamari umpluţi, somon şi diverse salate, pentru a satisface toate gusturile.

Duminică, micuţei Smaranda i-a fost facută băiţa de a doua zi, iar totul s-a întâmplat sub privirile fericitului şi emoţionatului tătic Codin Maticiuc. După cum era şi normal, apa în care i s-a făcut băiţă, micuţei, a conţinut tot felul de mirodenii pentru a avea parte de noroc, sănătate, putere şi nu numai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest