Codin Maticiuc vrea să „înfieze” un cadru medical care luptă împotriva COVID-19! Oferă 500 de euro pentru medicii din "prima linie"

 

Codin Maticiuc este cunoscut pentru actele caritabile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Astfel că după ce mai multe cadre medicale și-au dat demisia din cauza problemelor întâlnire în sistemul medical românesc, actorul a venit cu o soluție cu care își dorește să-i întărească pe cei aflați în prima linie, în lupta contra noului coronavirus.

Pe pagina sa personală, Codin Maticiuc a făcut un anunț neașteptat! Producătorul filmului “Miami Bici” a mărturisit că este dispus să “înfieze” un cadru medical. Adică să îi ofere tot ce are nevoie, de la un cămin, unde să stea în izolare, atât el cât și familia sa, cât și echipamente cu ajutorul cărora sălupte împotriva virusului care a pus capac întregii omeniri.

„Oameni buni, m-am tot gândit cu ce să ajut. Aș putea să fac următoarele: să mă ocup eu de un doctor sau asistentă aflată în lupta cu coronavirusul din București. Mă ofer să pun la dispoziție un apartament pentru izolarea lui sau, după caz, a familiei lui. Să păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru. Mă angajez să cumpăr măști și orice echipament îi mai este necesar pentru orice perioadă necesară. De câte ori intră în tura de garda să-mi spună și eu mă întrebuințez. Treaba mea cum fac”, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Mai mult de atât, actorul a dezvăluit că este dispus să scoată 500 de euro din buzunar, în fiecare lună, pentru toți cei care luptă în prima linie contra COVID-19, chiar dacă asta ar însemna să aibă probleme cu legea.

 „Ofer 500 de euro pe lună pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil că la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta…” a completat Codin Maticiuc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest