Colega mezzosopranei Mariei Macsim Nicoară, dezvăluiri șocante! Mergea plină de vânătăi la spectacole: „Mi-a spus că era foarte violent”

 

Noi informații ies la iveală din viața Mariei Macsim Nicoară, mezzosoprana care a fost lăsată să agonizeze opt ore, de soțul ei, după ce a căzut pe scări. Una dintre colegele sale consideră că accidentul mezzosopranei a fost rezultatul unei violențe domestice, mai ales după ce solista i-ar fi povestit că este brutalizată de partenerul de viață.  

Mergea plină de vânătăi la spectacole

Potrivit colegilor săi, nu puține au fost dățile în care au văzut-o pe Maria Macsim Nicoară plină de vânătăi, motiv pentru care toți sunt de părere că a fost băgată în comă chiar de soțul ei.

Una dintre colegele mezzosopranei a relatat că a observat de mai multe ori semne de violență pe corpul ei, dar pe care încerca să le acopere cu haine sau cu machiaj. Deși niciodată nu a fost clară în privința violențelor de acasă, Maria Macsim Nicoară i-a dat de înțeles colegei că soțul său este extrem de violent, potrivit bzi.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a spus una dintre colegele mezzosopranei.

Anchetatorii au stabilit două episoade de violență între soții Nicoară, însă încă nu se stie dacă și în seara cu pricina a existat o asemenea scenă care sa rezulte cu accidentul mezzosopranei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest