Colegii de la Șatra Benz, răvășiți după moartea lui Nosfe: „Eu încă n-am procesat ce s-a întâmplat”

 

Membrii trupei Șatra Benz au fost la căpătâiul colegului lor despre care încă vorbesc la prezent.

 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Darius Vlad Crețan, sub numele de scenă Nosfe, a fost depus la capelă. Colegii de trupă, dar și mulți alți artiști, au trecut pe la căpătâiul fostului cântăreț pentru a-I aduce un ultim omagiu. Faptul că acesta s-a stins la doar 37 de ani a picat ca un trăznet, foștii colegi ai artistului fiind în continuare în stare de șoc și vorbind la timpul prezent despre prietenul lor. Colegii săi consideră că munca până la epuizare a fost motivul care a făcut ca Nosfe să părăsească această lume mult prea devreme. Ei au dezvăluit că artistul avea în jur de 2-300 de piese care așteptau încă lansarea în acest an.

 

„A avut multe pe suflet și d-aia s-a întâmplat infarctul, nu de la altceva. Era un exemplu pentru noi toți, era cel mai muncitor, are 200-300 de piese nelansate în ultimul an(…). Eu încă n-am procesat ce s-a întâmplat, probabil mai trebuie să treacă câteva zile, era un om care muncea foarte mult, era foarte obosit. A spus că simte ceva în piept în timpul concertului. Nosfe muncea într-una, se culca târziu, muncea într-una, epuizare…'', au declarat colegii artistului din Șatra Benz pentru Antena Stars.

 

Whats's Up a părut, de asemenea, marcat profund de tragedia care a lovit industria din care face parte. Prieten cu Nosfe, acesta a mărturisit că și el a simțit că nu mai poate, dar a decis să pună stop și să se îngrijească mai tare de sănătatea lui, lăsând muzica în plan secund: “Mă doare inima că nu Nosfe a lăsat un copil de șapte ani acasă. Dacă sunt azi aici este pentru că am pus frână. Banii și faima, și ce vor alții nu contează atât de mult cât contează să-i văd pe mama și pe tata bine. Nu am apucat să-l văd încă pe Nosfe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest