Colo i-a dat replica Oanei Roman, după ce l-a făcut praf din cauza clipului controversat! Reacția vedetei: “Își pune cenușă în cap”

 

La scurt timp după ce clipul lui Alexandru Bălan, în care instiga la violență sexuală împotriva minorelor, a devenit viral, Oana Roman s-a arătat extrem de revoltată de faptul că tinerii precum Colo devin modele de urmat pentru copiii care stau pe YouTube.  După ce l-a făcut praf în mediul online, vloggerul i-a dat replicat vedetei!

Oana Roman se numără printre persoanele publice care s-au sesizat în urma episodului în care Alexandru Bălan a făcut declarații șocante despre cum minorele care se îmbracă mult prea sumar, ar merita violate. Vedeta a anunțat că nu își va mai lăsa fiica de șase ani să stea pe YouTube, din cauza tinerilor ca Alexandru, care i-ar putea influența negativ pe cei mici!

Replica vloggerului Colo

După ce a fost acuzat de Oana Roman că este un tânăr agresiv și cu un “vocabular redus la nivel de clasa a doua”, Alexandru Bălan i-a trimis un mesaj, în privat, vedetei, în care i-a atras atenția că părinții ar trebui să verifice ce anume urmăresc copiii lor minori. Mai mult de atât, în apărarea lui a ținut să menționeze faptul că pe canalul său de YouTube este bifat faptul că nu creează conținut pentru minori.

„Sunt lucruri pe care mi le asum, aceste povești inventate și duse la extrem, dar totul face parte din acest show de divertisment pe care îl fac, dar niciodată nu am avut scopul sau gândul să rănesc pe cineva. Tot ce mi se pare mie greșit este faptul că povestea asta este de 2-3 ani, când nu mă urmăreau nici jumătate din acești oameni. Nu gândeam la fel cum gândesc acum, totul era doar o caterincă exagerată”, i-a transmis Alexandru Bălan, Oanei Roman

Alexandru Bălan a încheiat cu încă o serie de scuze pe care i le-a prezentat și Oanei Roman, față de cuvintele pe care le-a spus în vlog-ul controversat. ”Mai mult de atât nu pot face în momentul de față, decât să plec capul și să îmi cer iertare și să îmi revizuiesc contentul pe care îl creez”, a fost încheierea mesajului tânărului vlogger.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest