Coșmarul lui Ioniță s-a împlinit! Margherita este dorită de toți bărbații

 
+2 click pentru
galerie

La debut stătea numai în umbra mamei, însă odată cu trecerea timpului Margherita din Clejani a suferit atât de multe transformări încât nici nu mai seamănă cu adolescenta timidă de acum câţiva ani! Să vedem ce părere are Ioniţă despre cum fata lui a devenit o bombă sexy!


De la răţuşca cea urâtă, Margherita a ajuns tânăra sexy pe care o vedem astăzi. Acum câţiva ani, fata Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani avea câteva kilograme în plus, nu avea silicoane şi nu apela la atât de multe machiaje pentru a-şi pune în evidenţă trăsăturile feţei. Mai pe scurt, Marga era o fată ştearsă.


Şi pentru că nu i-a plăcut anonimatul, Marga s-a pus pe treabă. Mai întâi a ţinut cure de slăbire şi s-a apucat de sport până a ajuns la silueta pe care o visa. Ulterior, nu a mai fost mulţumită de culoarea părului aşa că s-a vopsit brunetă. Când a văzut că rezultatul este aproape de adevăr, Margherita şi-a dorit silicoane. După multe războaie cu Ioniţă, şi ameninţări că va pleca de acasă, până la urmă şi-a împlinit şi visul de a avea un bust mai mare. Iar ultimul retuş pe care fata şi l-a făcut a fost să-şi mărească şi buzele.Aşa că azi, Margherita este de nerecunoscut!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest