Comentariul lui Connect-R i-a dat viața peste cap Biei Khalifa: ”Eram șocată, a fost foarte abuziv”

 

Bia Khalifa susține că fostul său partener a devenit gelos după ce a citit un comentariu lăsat de Connect-R la una din pozele ei. De acolo, întreaga relație a degenerat.

 

Fosta concurentă de la iUmor a povestit în exclusivitate la Antena Stars un episod al vieții sale amoroase care a marcat-o profund. De altfel, totul a început cu un comentariu apreciativ la adresa aspectului fizic al ei al cântărețului Connect-R. De aici, până la un conflict în cuplu a fost doar un pas, partenerul ei de atunci aducându-i tot felul de acuzații, fapt care a dus în cele din urmă și la încheierea relației.

 

''Da e adevărat, mi-a comentat Connect-R la poză ceva cu “Ce bună ești!”. Nu mai știu dacă pe profilul meu sau pe altul, dar acolo era poza cu mine. De acolo a început o problemă super mare, eu nu mă cunosc cu el și am fost acuzată ca și cum aș avea ceva cu Connect-R. Tipul ăsta ( n.r. fostul iubit) începuse sa ma terorizeze, nici nu mi-am dat seama că sunt cu el împreună și regret toată viața efectiv. Greșeala vieții mele. A comentat și după m-a luat la rost. Eram socata. A fost foarte abuziv. S-a apucat să ma înjure, să-mi spună ca sunt o fata ușoară.''a declarat Bia Khalifa, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Acesta nu este singurul conflict în care a fost implicată recent proaspăta artistă. Bia Khalifa i-a adus acuzații grave lui Nane. Din perspectiva blondinei, artistul a fost deranjat de piesele pe care Bia Khalifa le lansează: „Mi-a zis că abia așteaptă să vină la priveghiul meu. (...) Probabil este invidios că-mi scriu piesele singură și el se strânge cu șapte persoane să scrie o piesă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest