Complet dezbrăcaţi! Iată bărbaţii celebri care au renunţat la toate inhibiţiile!

 
+5 click pentru
galerie

Sunt faimoși, plini de bani și adorați de milioane femei din întreaga lume. Bărbații din imaginile următoare au dat dovadă de mare curaj, atunci când au acceptat să apară în fața tuturor în... costumul lui Adam.

Claudiu Bleonţ a lăsat pe toată lumea cu gura căscată la o conferinţă de presă din 2011, când şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii."Aşa mica cum era, îţi făceai treaba cu ea", a spus actorul, care şi-a justificat gestul afirmând că aceasta este starea de spirit pe care o are la cei 52 de ani ai săi.

Una dintre cele mai inedite idei de promovare i-a avut ca protagonişti pe membrii trupei Holograf. Astfel, Dan Bittman, Edi Petroşel, Tino Furtună, Romeo Dediu şi Iulian Vrabete au şocat pe toată lumea când au părut în 1995 pe coperta albumului lor. Imaginea face cât o mie de cuvinte!

Justin Bieber vrea să fie cu orice preț în centrul atenţiei, iar gestul lui din octombrie 2012 poate fi încadrat în această categorie. Presa a obţinut poze cu Justin Bieber complet gol, în timp ce se afla acasă la bunica sa, de Ziua Recunoştinţei.

Liam Neeson s-a dezbrăcat în direct, în emisiunea lui Ellen DeGeneres, unde a fost invitat în 2012, pentru un scop caritabil. "Dacă îi dai jos, 10.000 de dolari se transformă în 20.000!", iar provocarea actorului a fost acceptată, strângându-se astfel o sumă importantă.

Ashton Kutcher ştie să se vândă! Starul popularului serial american "Doi bărbaţi şi jumătate", înlocuitorul lui Charlie Sheen, împreună cu colegii au apărut dezbrăcaţi în spatele unui panou care anunţa data de difuzare a serialului, însoţită de sloganul “Totul va fi dezvăluit”.

Sursa: unica.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest