Concerte anulate din cauza coronavirusului! Cât de afectate sunt vedetele din România de măsurile luate

 

Numeroase concerte au fost anulate, din cauza coronavirusului! Atât organizatorii evenimentelor, cât şi artiştii care trebuiau sa le onoreze au avut de suferit în urma măsurlor fără precedent luate.

În plină epidemie de coronavirus, artiştii şi-au anulat concertele. Unul dintre aceştia este Fuego care urma să susţină un concert la Sala Palatului, la finalul lunii martie, însă din păcate, artistul a fost nevoit să amâne acest spectacol pentru luna iunie.

„Am luat hotărârea să-mi amân concertul, cum au făcut toţi ceilalţi colegi ai mei, artişti, care au concerte în perioada aceasta. Hotărârea vine în urma legii care s-a dat din partea Ministerului şi, la fel, ca un bun român am ţinut cont de lucrul acesta. (...) A căzut asta foarte greu pentru că noi suntem în linie dreaptă cu repetiţiile şi cu invitaţii speciali. Vor fi cinci mari artişti în cadrul acestui spectacol care vor cânta în duet cu mine, în concertul pop-simfonic la Sala Palatului.” a spus Fuego, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, vorbim şi despre cel mai așteptat şi cel mai mare concert de la noi din ţară. Este vorba de Forza Zu, care a fost anulat. Asta pentru că ştim foarte bine că la ediţiile anterioare au participat peste 120 de mii de spectatori, iar organizatorii au decis că anularea acestui concert este cea mai bună decizie pentru siguranţa tuturor.

„Emoţional a fost o decizie foarte, foarte grea, dar cred că în perioada asta este mult mai important şi obligatoriu să gândim raţional. Decizia de a anula ediţia din 2020 mi se pare că ţine de responsabilitate. Ştim foarte bine că în anii trecuţi, indiferent câţi oameni au fost la Forza Zu, am pus întotdeauna siguranţa oamenilor peste numărul lor.(...) Este pur şi simplu o măsură de prudenţă şi de responsabilitate şi de respect faţă de oamenii ăştia care vin an de an la concert.” a spus Mihai Morar, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Toate aceste decizii vin, după ce autorităţile au luat măsuri fără precedent şi astfel că sunt interzise manifestările publice sau private din spaţiile deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1000 de persoane. De asemenea, până aceste momente, mai multe concerte au fost anulate şi 14 teatre şi-au suspendat activitatea. Aceasta măsură este laută până pe 31 martie, însă există posibilitatea să se prelungească.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest