Conchita Wurst a renunțat la imaginea care a consacrat-o! Cum arată după transformarea șocantă/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Conchita Wurst a devenit un nume răsunător în lumea întreagă, după ce a reușit să șocheze prin apariția neobișnuită din cadrul concursului Eurovision, competiție pe care a și câșțigat-o în 2014. Dar iată că, acum, după șase ani de la expunerea în showbiz-ul internațional, travestitul și-a schimbat complet imagininea care l-a consacrat!

Thomas Neuwirth, pe numele său real, cântărețul originar din Austria a atras atenția tuturor după ce pe scena Eurovision s-a afișat îmbrăcat într-o rochie, cu părul lung, dar fără să renunțe la barbă. Artistul a câștigat în anul acela competiția cu piesa “Rise like a pheonix”, reușind să fie apreciat atât pentru talentul de necontestat, cât și pentru excentricitatea sa.

Iar dacă atunci șoca prin imaginea neobișnuită cu care se afișa, acum, artistul a surprins pe toată lumea prin normalitatea de care a dat dovadă în ultimele sale postări. Thomas a renunțat la stilul feminin și a adoptat un stil natural și masculin, iar admiratorii par să fie încântați de schimbarea făcută de acesta.

Mai mult de atât, Thomas Newwirth, cunoscut sub numele de Conchita Wurst a recunoscut, în urmă cu ceva timp că imaginea de femeie pe care o afișează este strict pentru momentele artistice, iar el se regăsește 100% în postura de bărbat.

„Vreau să fie clar: nu sunt transsexual, ci bărbat. Așa și voi rămâne, nu am de gând să îmi fac nicio schimbare de sex. Îmi place să port haine de femei, asta-i tot. Două inimi bat în pieptul meu. Persoana privată Tom Neuwirth și artista Conchita Wurst sunt două persoane care se respectă una pe cealaltă din inimă. Sunt două caractere individuale, cu două povești diferite, dar cu un mesaj comun pro-toleranță și impotriva discriminării”, spunea artistul în urmă cu ceva vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest