Concurentă „Asia Express”, dramă cumplită! Doctorii i-au mai dat doar un an de trăit, din cauza unei tumori periculoase! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

O concurentă din al doilea sezon „Asia Express” a trecut prin cele mai cumplite momente, atunci când medicii i-au găsit o tumoră periculoasă în corp și i-au mai dat un an de trăit!

Anca Sigartău, căci despre ea este vorba, a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu aproape două decenii, când a fost diagnosticată cu o tumoră foarte gravă care i-a pus viața în pericol!

„Nu am crezut în momentul ăla că o să mă vindec. Eu am vrut să mă pregătesc că muream." spunea actrița.

S-a pregătit de moarte, dar destinul ei a fost cu totul altul. Actrița a reușit să se vindece printr-un miracol, atunci când nimeni nu mai credea că este posibil. Iar sprijinul ei a fost Dumnezeu, iar singurul lucru pe care l-a făcut a fost să țină un post de 40 de zile. Iar după zile întregi de rugăciune, atunci când a mers la medic, acesta a rămas uluit de minunea care se întâmplase, pentru că tumoarea dispăruse total.

„Dumnezeu nu este formalist. Nu înseamnă că dacă eu m-am vindecat, asta este înțelegerea pe care o facem cu Doamne-Doamne. Nu se pune problema, ci fiecare știe cum se roagă. Nu sunt omul perfect, am lucrurile mele bune și mai puțin bune cu care mă lupt în fiecare zi, dar am curaj și răbdare ca să nu bați cuiele la coșciug înainte să fie cazul. Mulți oameni renunță doar pentru că primesc un diagnostic. Iar zilele sunt zile, iar dacă le avem să le trăim, nu să le plângem.” a spus Anca Sigarcău, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest