Concurentă de la “Chefi la Cuțite”, bătută cu bestialitate de mai mulți indivizi, în plină stradă/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

O concurentă de la “Chefi la Cuțite” a fost bătută cu bestialitate de mai mulți indivizi, în plină stradă. Celebrul chef a ajuns la spital, de urgență, din cauza rănilor!

Concurenta de la “Chefi la Cuțite” a fost bătută de mai mulți indivizi și a ajuns pe patul de spital. Amalia Bellantoni, căci despre ea este vorba, a trăit momente de coșmar! Scenele halucinante au avut loc chiar în plină stradă, lângă restaurantul pe care îl deține cu soțul ei.

Potrivit Amaliei, o femeie și un bărbat, cuplu, care vizitau niște vecini, au atacat-o din senin, acuzând-o că prea se crede vedetă. Lucrurile nu s-au oprit, însă, aici. Mai mulți vecini s-au alăturat agresorilor necunoscuți și au început să o lovească pe Amalia, fără motiv. Până i-au provocat multiple plăgi și i-au rupt degetul.

A fost terorizată și amenințată cu moartea

Amalia Bellantoni nu se află la primul incident de genul, care i-a pus viața în pericol. După participarea la emisiunea culinară de pe Antena 1, cea supranumită “Regina pizzei” s-a lovit de un val de antipatie din partea telespectatoriloir, care i-a adus foarte multe probleme.

În urmă cu ceva timp, Amalia a povestit ca a fost amenințată cu moartea și a primit nenumărate telefoane din partea necunoscuților care o amenințau că vor da foc restaurantului pe care îl deține.

„Unele persoane îmi terorizează viaţa de când apar la TV”, și-a spus Amalia off-ul, la Acces Direct. „Nu le-am luat în seamă prima dată mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea şi mi-au spus că vin la restaurant să ne dea foc. Dimineaţa mi-au zis oamenii că să am grijă ce fac la TV.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest