Concurenta de la „iUmor”, Georgiana Lupu, s-a născut în pușcărie, după ce mama ei a fost închisă pentru că a furat mâncare!

 

Concurenta de la „iUmor”, Georgiana Lupu, a făcut senzație în cea de-a doua ediție din sezonul 9 al emisiunii de pe Antena 1, după ce a pregătit un număr special de stand-up comedy, inspirat totalmente din viața sa. Și cum viața bate filmul, tânăra în vârstă de 23 de ani a trecut printr-o dramă demnă de o ecranizare la Hollywood.

Georgiana Lupu s-a născut în pușcărie, după ce mama ei a fost încarcerată, timp de șase luni, pentru că a furat ceva de mâncare. Ulterior, femeia a abandonat-o, iar tânăra a ajuns la Protecția Copilului din Bacău, trăind în șapte centre de plasament.

"M-am născut în puşcărie. După ce m-am născut în puşcărie am fost luată de Protecţia Copilului la Bacău, fiindcă mama nu avea condiţii să mă crească (...). Au fost nişte ani foarte greu de descris. Adică nu există cuvinte ca să vă explic ceea ce am simţit şi cât dor mi-a fost de părinţi.” a spus Georgiana Elena Lupu la "Acces Direct".

Chiar și așa, în ciuda tuturor perioadelor dificile pe care le-a avut de îndurat, concurenta de 23 de ani a privit totul cu umor, reușind să depășească orice obstacol. Mai mult de atât, Georgiana Lupu a muncit și a făcut tot ce i-a stat în putință ca să își facă un renume în sport, devenind vicecampioană la atletism.

Însă niciun premiu și nicio medalie nu a reușit să îi satisfacă nevoia de dragoste din partea părinților. Iar dacă mama ei a decis să o părăsească, a sperat că va întâlni iubirea de care are nevoie din partea tatălui pe care nu l-a cunoscut niciodată. Astfel că în cele din urmă i-a cerut ajutorul femeii care i-a dat viață, pentru a-și întâlni tatăl, dar s-a lovit de un refuz uriaș.

"Mereu îmi spunea când o întrebam de tata... Îmi spunea că nu ştie. După ce am crescut îmi spunea că o să-mi spună după ce o să cresc, după ce o să fiu mai mare. Iar ea, când am împlinit vârsta de 10 a plecat din ţară şi n-a mai venit de 12 ani, 13 ani de zile", a mai spus tânăra, în urmă cu ceva timp.

Astăzi, Georgiana Lupu a devenit o femeie matură, plină de medalii și diplome și o potențială câștigătoare a sezonului 9 „iUmor”, după spusele juraților emisiunii, care i-au apreciat numărl și au trimis-o cu trei de like-uri direct în semifinală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest