Condiția de bază pe care trebuie să o îndeplinească partenerul Biancăi Rus: ”Este cel mai important!”

 

Traumatizată de experiența anterioară, cântăreața are o singură condiție pentru cel ce-i va deveni suflet pereche, bărbatul cu care vrea să aibă copii.

 

În cadrul unei intervenții la Antena Stars, Bianca Rus a devoalat planurile pe care le are pe termen scurt. Cântăreața a dezvăluit că își dorește nespus de tare să se căsătorească și să devină cât mai repede mămică. Când vine vorba despre un viitor partener de viață, artista a ținut să precizeze că își dorește să aibă lângă ea un bărbat care să o iubească, dar cel mai important, să nu aibă probleme cu alcoolul.

 

„Dacă sunt cu cineva? Dacă mă căsătoresc? Da, da, da. Dacă o să am copii? Da, da, da, îmi doresc. Vreau să trăiesc fericită, cu un bărbat care să nu fie bețiv, să mă iubească, să îl iubesc, să am un sprijin în el. (...) Este cel mai important să nu fie bețiv”, a mărturisit Bianca Rus, în cadrul emisiunii Star News.

 

Așadar, artista este mai decisă ca niciodată să-și întemeieze o familie, iar dorința ca bărbatul din viața ei să nu bea este generată de experiența anterioară pe care a avut-o și a povestit-o la finalul anului trecut: „Despre fostul soț mie nu mi s-a spus nimic de rău, însă eu nu am putut să stau lângă un bețiv. Eu nu pot să stau lângă un om care bea, dacă eu nu am vicii.La început nu consuma alcool, dar apoi și-a arătat adevărata fața. Nu o să-mi iau lângă mine un copil sau un băiat care nu știe de capul lui, nici unul care doarme sub pod. Nu vreau nici un milionar în euro. Nu aspectul fizic este foarte important, pentru mine contează să fie familist, să pot să am o căsnicie îndelungată cu el. Eu nu pot să cunosc un bărbat într-o zi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest