Condrea, misterul morţii, depăşit de misterul vieţii! Documentul bombă care îi prezintă averea

 
+2 click pentru
galerie

Antena Stars a pus mâna pe documentul care include toată averea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Prin firma Hexi Fharma omul de afaceri deţinea o vilă în amenajare în Otopeni, şi un autoturism Opel Vectra pe care îl achitase, şi pe care îl folosea verişoara fostei soţii.

Prin Hexi Medical Farma, Condrea deţinea două vile în Otopeni şi Strada Nadeş, un apartament şi un spaţiu comercial închiriat, pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, un teren intravilan de 5000 mp în Buftea şi două maşini: Opel Vectra şi Dacia Logan.

Pe numele familiei Condrea sunt trecute două vile, ambele în Otopeni, una în amenajare, iar cealaltă închiriată, unde beneficiar este fosta soţie (câştigă din chirie aproximativ 2000 euro); două apartamente cu trei camere pe bulevardul Mircea Vodă;  o vilă amenajată parţial în cartierul Henri Coandă, şi alte două apartamente: unul cu două camere, în curs de amenajare pe Calea 13 Septembrie, şi altul cu trei camere pe Şos. Bucureşti Târgovişte închiriat, unde beneficiar este tot fosta soţie. (de aici câştigă aproximativ 700 euro/lună).

Avem şi documentul care arată cum sunt împărţite acţiunile lui Dan Condrea.  În firma Hexi Pharma Co, înfiinţată în 1995, omul de afaceri deţinea 40%, iar restul de 60r;a pe numele tatălui său, Condrea Virgiliu.

După căsătorie, milionarul şi-a împărţit banii cu fosta soţie ... Astfel :

  • Acţiunile Hexi Farma erau deţinute în proporţie de 70% de omul de afaceri, iar restul de 30% de fosta soţie, Laura.
  • În Hexi Med Farma, Condrea Dan el avea 34% din acţiuni, iar Laura 66%.
  • Hexi Medical Farma el deţinea 60%, iar fosta soţie 40%.
  • Acţiunile Hexi Imobiliare erau deţinute în proporţie de 100% de Laura.
  • În compania Health Services tatăl milionarului deţinea 66% şi Condrea Dan 34%, iar acţiunile Medical Cleaning erau deţinute în proporţie de 100% de omul de afaceri.

Moartea patronului Hexi Pharma
Dan Condrea a murit în după-amiaza zilei de 22 mai într-un accident petrecut pe drumul judeţean 101 A, între localităţile Tamaşi şi Buftea.

Scandalul dezinfectanţilor şi Hexi Pharma
Firma Hexi Pharma este implicată în scandalul dezinfectanţiilor din spitale şi este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General. Acuzaţiile aduse sunt zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare de produse. După testele solicitate de Guvern, s-a ajuns la concluzia că dezinfectanţii produşi de Hexi Pharma erau diluaţi de mii de ori, fapt pentru care compania şi-a prezentat scuze.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest