Conflict între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. „A dat concurs la Rapsodia, dar nu a intrat”

 

Elena Merișoreanu face noi dezvăluri despre Maria Dragomiroiu. De la ce a pornit scandalul dintre cele două cântărețe de muzică populară.

 

Cele două doamne ale muzicii populare românești au scos săbiile din teacă și se duelează în declarații incendiare una împotriva celeilalte. Subiectul de la care a pornit scandalul dintre cele două soliste este legat de pensia Mariei Dragomiroiu. Elena Merișoreanu a susținut că aceasta nu a fost angajată, drept pentru care nu a plătit prea multe contribuții, așa că și pensia va fi pe măsură.

 

Maria Dragomiroiu a reacționat în cadrul unei emisiuni TV, catalogând-o drept mincinoasă pe Elena Merișoreanu: "Eu am spus că minte, minciuna este o boală! Sunt oameni care mint și în jurul acestei minciuni fabulează și fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o, a fost și la nunta mea, mi-a pus mulți bani pe masă. De ce să fiu invidioasă? Doamne ferește! Nici ea nu are de ce. Mi-e și greu să spun mincinoasă, are o vârstă, e mai mare cu vreo opt ani, și mă jenez să spun asta".

 

Elena Merișoreanu a făcut acum alte declarații, pe marginea acestui subiect, în exclusivitate la Antena Stars: „Nu am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea din niciun punct de vedere. Eu sunt eu, ea e mare. Eu am tot ce îmi trebuie, nu îmi lipsește absolut nimic. Ea mă face mincinoasă, pentru că de ce am zis eu că ea are pensie mică. Eu am spus următorul lucru și asta se poate dovedi: <<Maria este o cântăreață mare, cântăreață bună, dar nu poate să se compare cu cei care au zeci de ani munciți într-un ansamblu profesionist>>. Am muncit de copii. Eu de la 16 ani am semnat o condică, am plătit dările la stat pentru a avea o pensie omenească. Am cunoscut cândva o Maria Dragomiroiu, dar acum nu o mai cunosc”.

 

Artista a susținut apoi că Maria Dragomiroiu i-ar fi cerut cumnatului ei să o jignească: „L-a pus pe cumnatul ei de la Târgu Jiu să mă facă în fel și chip, că nu am glas. Nu trebuie să facă el departajarea. Eu am trecut prin multe comisii. Nu cred că ea are de ce să fie invidioasă pe mine, pentru că ea este mai tânără cu 5 ani decât mine. Pe ea a deranjat-o că de ce am spus că nu a fost angajată”.

 

Solista a mai susținut că Maria Dragomiroiu a picat un concurs înainte de Revoluția din decembrie 89: „A dat și la noi concurs, la Rapsodia, pe vremea lui Ceaușescu, dar nu a intrat. Nu că nu a fost bună, ci pentru că noi aveam acolo pe Maria Cornescu, Nelu Bălășoiu și Ioana Cristea, olteni care aveau nevoie de alt gen de muzică. Eu am și cererea ei cu care pot să dovedesc că nu am mințit cu absolut nimic. Eu îmi asum ce vorbesc. Nu pot să îmi permit să acuz pe cineva fără să am argumente”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest