Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor! Cu ce boală se confruntă artistul de câțiva ani: „Nu cred că realizați”

 

Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza unei boli care nu îi dă pace ceva timp. Artistul a fost diagnosticat cu o afecțiune care îi provoacă dureri foarte mari în zona spatelui.

Prin intermediul unui clip publicat pe contul său de socializare, Connect-R a dezvăluit că a ajuns, din nou, la spital și le-a explicat admiratorilor săi și care a fost motivul.

Potrivit spuselor sale, artistul se confruntă cu o spondiloză cervicală care îi provoacă mari dureri în zona spatelui, însă, din fericire, tratamentul la care a fost supus a început să își facă efectul.

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci“, le-a transmis vedeta fanilor, care s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate.

Deși a făcut o singură ședința de fizioterapie, Connect-R le-a spus fanilor că observă diferențele și că deja se simte mai bine.

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata“, a adăugat el.

Fiica lui Connect-r suferă de o boală autoimună

Din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat la naștere, Maya a rămas cu strabism la unul dintre ochișor.

"Nici noi nu ştim exact despre ce a fost vorba, ideea este că starea ei s-a înrăutăţit brusc de pe o zi pe alta. Era cumva foarte apatică şi după treaba asta, cred că se şi observă. Poartă ochelari acum pentru că din cauza problemelor pe care le-am avut, a rămas cu un mic strabism la unul dintre ochişori.” a spus Connect-R în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest