Connect-R a fost prins cu minciuna de iubită după ce a făcut o gafă de zile mari! „Nu mai aveam credit”

 

Cunoscutul artist a rememorat într-un interviu acordat în exclusivitate la Antena Stars o întâmplare în urma căreia a fost prins cu minciuna de către iubita lui. Ce greșeală a făcut artistul.

 

Connect-R este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Pe vremea în care nu devenise încă o vedetă la nivel national, cântărețul nu stătea chiar foarte bine cu banii, iar acest fapt avea să-l coste în relația cu iubita lui, cel puțin niște scuze. Artistul a povestit, în exclusivitate la Antena Stars, cum s-a deconspirat singur, după ce și-a mințit partenera că pleacă în comuna Săpata și de fapt s-a dus la mare, la distrație.

 

„Țin minte că eu și vărul meu am plecat la mare și ne-am mințit gagicile că suntem plecați la o comună pe nume Săpata. Am plecat la mare, ne-am luat casetofonul cu noi, a fost genial. Ele ne-au prins până la urmă, pentru că noi am sunat de pe un fix pe mobil, fiindcă nu mai aveam credit. Ne-au iertat într-un final”, a povestit cântărețul pentru Antena Stars.

 

Unul dintre marile hit-uri ale artistului este, fără doar și poate, melodia „Eu vara nu dorm”, care are legătură intrinsecă și indubitabilă cu litoralul. Totuși, artistul a recunoscut în intervenția de la Antena Stars că acum apreciază mult mai tare o vacanță la munte decât una la mare: „Dacă ar fi să aleg între mare și munte, aș alege muntele 100%. Mi se pare că muntele te interorizează și în același timp îți dă siguranță mai mare, parcă ești protejat, nu știu cum să zic. Marea este instabilă, pare variabilă datorită valurilor și poate fi o baie liniștită sau o baie zbuciumată. În altă ordine de idei îți și dă foarte multă nebunie, dar depinde de context. Dacă mă întrebai la 18 ani alegeam cu siguranță marea, dar acum, devenind o fire mai meditativă odată cu trecerea timpului, prefer muntele. Prefer liniștea în defavoarea gălăgiei, dar știi cum e, faci zgomot ca să poți să observi liniștea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest