Connect-R a răbufnit: „Religia asta este o boală incurabilă. Nu are nicio treabă cu dragostea!”

 

În urma unei discuții în contradictoriu cu credincioșii, cântărețul nu a mai rezistat și s-a exteriorizat pe rețelele de socializare.

 

Este cunoscut faptul că artistul Connect-R este un tip credincios, care nu se sfiește să dezbată împreună cu fanii problemele legate de Dumnezeu și religie. De această dată polemica a fost declanșată de faptul că a purtat un cercel în formă de cruciuliță în ureche, aspect considerat de către o parte dintre urmăritorii săi un fel de sacrilegiu, iar aceștia nu s-au dat în lături să-i atragă atenția. Cântărețul a povestit cum au reacționat urmăritorii și a tras concluzia că religia este, de fapt, o boală!

 

”Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche. În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic. Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea”, a spus Connect-R pe rețelele de socializare

 

Artistul crede foarte tare în Dumnezeu, fapt care reiese și dintr-o postare de acum câteva zile, în care Connect-R povestește că s-a vindecat ca urmare a rugilor către cer înălțate de fetița lui: "Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic.(...) Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e. În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu. Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest