Connect-R, mândru de realizările sale: „Am câștigat pariul cu viața”

 

De la debutul cântărețului în calitate de scriitor nu a lipsit mama sa. Cum a descris artistul relația cu cea care i-a dat viață.

 

În ultima vreme, Connect-R și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare. A vorbit fără perdea despre problemele întâmpinate în căsnicie, dar și cele legate de vici. A considerat că nu e sufficient și a dorit să-și aștearnă viața între coperțile unei cărți biografice. De la lansare nu a lipsit mama artistului. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Connect-R a vorbit despre relația pe care o are cu cea care i-a dat viață.

 

"Eu și mama avem o relație foarte buna de prietenie. Sunt debutant la acest capitol, normal că a fost lănga mine. Când este mama... nu ai ce face...", a declarat artistul.

 

Cântarețul își dorește ca din povestea vieții lui, oamenii să aibă de învățat. Vedeta spune că a reușit să câștige pariul cu viața. "Cred că oamenii pot vedea rețeta, de fapt o rețetă despre de la a învinge sărăcia până a te învinge pe tine. Eu cred că m-am învins pe mine, am câștigat pariul cu viața și cred că special pentru tineri, dar și pentru cei cu vârste peste 35 de ani poate fi o mică ieșire din personajul ăsta pe care îl trăim cu toții.", a declarat Connect-R pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest