Connect-R, mesaj acid pentru persoanele care folosesc filtre de înfrumusețare pe internet! „O specie de urâți!”

 

Din ce în ce mai multe persoane folosesc filtre de înfrumusețare pe internet, din cauza stimei de sine scăzută. Lucru pe care l-a observat și Connect-R, astfel că le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care vor să pară cu totul și cu totul altceva decât sunt, de fapt.

Pentru că izolarea la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus, le-a oferit vedetelor din România, mai mult timp la dispoziție, decât ar fi avut, în mod normal, în această perioadă, Connect-R a decis să-l folosească cu înțelepciune. Artistul dezbate diverse teme pe contul său de socializare personal, printre care se numără și cea a aparenței și a superficialității.

Connect-R a ținut să le mărturisească, într-o manieră tranșantă, fanilor săi despre cât de nocive sunt filtrele de înfrumusețare de pe internet. Vedeta consideră că efectele de înfrumusețare sunt toxice, reușind să scadă foarte mult stima de sine.  

„O să ajungem să fim o specie de urâți! Nu o să ne mai placă de noi de niciun fel! O să avem toți nasul prea mare, buzele prea mici, sânii prea neobservabili, ochii prea negri! Urâți de tot. Și de vină sunt filtrele! Aia e: surogate scrie pe noi!”, a transmis Connect-R printr-un InstaStory.

Ce a spus de bătrânii care se plimbă pe străzi în contextul actual

În urmă cu puțin timp, Connect-R a publicat o imagine, în timp ce se afla în mijlocul unei cozi interminabile, pentru a putea intra într-un magazin. Atât în fața lui, cât și în spatele lui se aflau numeroase persoane în vârstă, care nu și-au luat nicio măsură de protecție, în plină criză de coronavirus. La distanțe mai mici de un metru între ele, persoanele în cauză vorbeau între ele fără să arate niciun semn de îngrijorare.

„Din păcate, cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei, "dar și mai vulnerabili tot din cauza vârstei, n-au inteles nimic..!”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest