Connect-R, mesaj cu subînțeles despre divorțul de Misha: „Te vei simți incomplet”

 

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă din cauza unor neînțelegeri, au decis să meargă pe drumuri separate. Și chiar dacă au trecut ani buni de când divorțul a avut loc, artistul pare că încă nu a trecut peste despărțirea de fosta lui soție.

Din povestea de dragoste a lui Connect-R și Misha a ieșit o fetiță frumoasă și sănătoasă. Cei doi își dedică tot timpul micuței lor și fac compromisuri de dragul acesteia. Astfel că nu puține au fost episoadele în care au mers în vacanță toți trei, pentru ca cea mică să se simtă în sânul unei familii închegate.

În ciuda despărțirii, Connect-R și Misha au rămas buni prieteni și au dezvăluit, de nenumărate ori, că deși încă există sentimente între ei, preferă să rămână separați. Mai mult decât atât, recent, artistul a publicat un mesaj pe contul său de socializare în care împărtășește lecțiile pe care le-a învățat atât în urma despărțirii de fosta soție, cât și din experiențele de viață pe care le-a trăit de-a lungul timpului.

”Tu însuți ești complet! Oamenii vin și dispar din viața ta! Nu-i considera bucăți din tine, pentru că atunci când te vor părăsi, te vei simți incomplet. Rolul lor nu a fost să-ți completeze viața, ci doar să o oglindească pe a ta! Deci, mulțumește-le!”, a fost mesajul postat de Connect-R.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest