Connect-R protestează împotriva restricțiilor luate în contextul pandemiei: „Oamenii mor de foame!”

 

Connect-R se numără printre persoanele publice care protestează împotriva restricțiilor luate în contextul pandemiei de coronavirus. Artistul s-a alăturat lui Mugur Mihăescu și Dan Bittman în demersul anti-măsurilor de protecție impuse de autorități pentru a opri răspândirea de COVID-19.

Pentru că foarte multe persoane au rămas fără locuri de muncă din cauza crizei economice cauzată de restructurările făcute în marile companii, Connect-R a ținut să le transmită un mesaj oamenilor care par să fie de acord cu ce se întâmplă în jurul lor, doar pentru că ei încă nu au fost afectați financiar.

„Doar pentru că ție îți e bine, asta nu definește o stare general valabilă. Doar pentru că tu ai bani în buzunar și poți să treci peste pandemia asta ok, asta nu înseamnă că tuturor le e bine. Haideți să facem ceva! Haideți să devenim influenceri cu adevărat! Să avem vocile alea mari, unite pentru ăștia mai amărâți decât noi. Nu asta trebuie să facă liderii? Știu cum funcționează foamea, știu cât de greu este să-ți găsești un job, să te reprofilezi, e foarte greu”, a spus Connect-R pe pagina sa de Instagram.

O altă vedetă care a stârnit controverse prin mesajul transmis împotriva măsurilor de siguranță luate de autorități în contextul pandemiei este Dan Bittman. Recent, artistul a susținut că deși este convins de existența coronavirusului, nu poate fi de acord cu restricțiile luate în România, dat fiind că nu sunt adaptate pentru nivelul de trai al locuitorilor țării, ci sunt mai degrabă, bazate pe „poveștile” venite din celelalte țări europene.

„Pericolul există (...) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania”, a spus Dan Bittman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest