Connect-R se adaptează la noile vremuri și investește în NFT-uri și o carte autobiografică

 

Connect-R lansează o nouă afacere în mediul online: artistul a creat o serie de NFT-uri și se pregătește să le aducă în atenția publicului luna viitoare. Deși a fost sceptic la început, acum recunoaște cât de important este acest domeniu și afirmă că este al doilea după Cristiano Ronaldo în privința acestui proiect.

Connect-R are planuri mari pentru viitor: pe 7 aprilie va lansa propria linie de NFT-uri și este foarte entuziasmat de acest lucru. El consideră că mediul online este locul în care trebuie să fie în acest moment și că există multe beneficii în această zonă.

În plus, Connect-R va publica o carte despre viața sa, care va conține toate experiențele sale, inclusiv cele pe care nu a avut curajul să le dezvăluie în public până acum. Deși cartea este deja scrisă, el încă mai caută un titlu potrivit pentru aceasta.

"Este din ce în ce mai evident că ochiul și timpul oamenilor se mută către mediul online. Mediul de afaceri s-a mutat și el în online, iar eu am fost sceptic la început. Dar acum sunt pregătit pentru această afacere cu NFT-uri, care aduce ceva concret și consistent în România. Pe lângă toate acestea, sunt și al doilea după Ronaldo în privința acestui proiect", a declarat Connect-R într-un interviu pentru Antena Stars.

"Cartea mea este mai mult decât o spovedanie. Am scris toate experiențele mele și toate lucrurile despre care nu am avut curajul să vorbesc cu presa. Încă mai caut un titlu potrivit, dar sper că publicul meu o va aprecia și o va citi cu interes", a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest