Constantin Enceanu, despre începutul carierei sale: „Am fost lăcătuș mecanic și eram la gabaritul mare, la tracțiune”

 

Cântărețul de muzică populară privește în urmă cu mândrie, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor să ajungă la statutul social de acum.

 

În cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars, Constantin Enceanu a vorbit despre modul în care s-a lansat în industria muzicală. Interpretul de folclor recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să ajungă la statutul social și financiar pe care-l are acum, mai ales că prima sa meserie a fost cea de lăcătuș mecanic, pe care a practicat-o timp de 8 luni, până când a reușit să se lanseze în muzică.

 

„Nu îmi e rușine să spun. Am fost lăcătuș mecanic și eram la gabaritul mare, la tracțiune. Nu mi-a plăcut să mă mânjesc cu ulei, cu vaselină. Din nefericire, pentru mine, am avut parte de așa ceva. Montam rulmenți, luam scutul, îl dădeam cu vaselină și îl puneam la motor (...) Dumnezeu a avut grijă de mine și nu am lucrat decât din mai până la sfârșitul lui decembrie, pentru că eu în perioada aia am reușit să mă lansez (...) Oamenii au văzut că am talent”, a spus interpretul de muzică populară.

 

Privind în urmă, Enceanu nu are niciun regret, din contră se mândrește cu cee ace a realizat de-a lungul timpului și este conștient că fără ajutor divin i-ar fi fost mult mai dificil să aibă o carieră de succes: „Mă uit în urmă și sunt atât de mândru de tot ce am realizat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu (...) Sunt un om împlinit. Poate unii spun că mă laud, dar am cu ce să laud. Am o familie minunată, am o carieră de succes, am și niște business-uri cu toată familia, am și succes, lumea mă iubește”.

 

La cumpăna dintre ani, Constantin Enceanu a avut unele probleme de sănătate, pe care susține că le-a rezolvat: „Am trecut peste hopul pe care l-am avut la finalul anului. Sunt într-o formă aproape maximă. Pot să zic în proporție de 90%, 95%, asta pentru că am o ambiție nebună, o ambiție de oltean în mine li mi-am zis Trebuie să trec cât mai repede și să îmi revin la forma inițială”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest