Constantin Enceanu face lumină după zvonurile că s-ar fi certat cu alți interpreți: „Foarte mult mă deranjează”

 

între el și o parte dintre colegii de breaslă ar exista divergențe.

 

Constantin Enceanu a ținut să dea cărțile pe față și să facă lumină, după ce au apărut o serie de zvonuri potrivit cărora ar fi la cuțite cu o parte dintre colegii săi. În exclusivitate la Antena Stars, cunoscutul interpret și-a prezentat punctul de vedere în această speță. El susține că informațiile sunt false, că nimic nu este adevărat, pentru că el îi iubește și respect pe colegii lui.

 

„Gura lumii nu o astupă nimeni, să știi. Sunt genul de om care nu m-am certat cu colegii și nu mă cert cu colegii. Eu îmi iubesc colegii, îi apreciez și îi respect. Nu am treabă cu absolut nimeni. Sunt un om sensibil și mă deranjează, mai ales când nu sunt lucruri adevărate, foarte mult mă deranjează. S-au spus vrute și nevrute, dar așa cum spuneam, lumea... n-ai ce să-i faci”, a mărturisit Constantin Enceanu, pentru Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, celebrul solist pare să fi rămas marcat de dispariția prematură a bunului său prieten Petrică Mâțu Stoian. „În momentul când am înregistrat această melodie, cu maestrul Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău mi-a fost foarte greu, pentru că pe la strofa a doua, a treia, lacrimile mă podideau și pur și simplu nu puteam să mai cânt”, a spus artistul în urmă cu mai multe luni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest