Constantin Zamfirescu a fost operat de cancer! Primele imagini cu actorul după intervenția chirurgicală! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

După ce a fost diagnosticat cu cancer, Constantin Zamfirescu a fost operat supus unei intervenții chirurgicale complexe! La scurt timp după ce a ieșit din sala de operații, actorul cunoscut pentru rolul lui „Gogoașă” din „Trăsniții” a dezvăluit cum se simte și a publicat și o primă imagine de pe patul de spital.

Constantin Zamfirescu a trecut prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu cancer. „Gogoașă” a fost supus unei intervenții chirurgicale, în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi. În urmă cu o săptămână, actorul a îngrijorat pe toată lumea după ce a apelat la ajutorul urmăritorilor săi, pentru a dona sânge.

Constantin Zamfirescu a fost operat de cancer

La scurt timp după ce a fost operat, Constantin Zamfirescu a publicat și primele imagini cu el de pe patul de spital, unde le-a dezvăluit fanilor săi că deși a avut o noapte grea, acum se simte mai bine.

Mai mult de atât, actorul a mărturisit că se afla în perioada de recuperare și chiar în cursul zilei de astăzi se va ridica din pat pentru a face primii pași și pentru a putea să se întoarcă cât mai repede la muncă.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac si comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor”, a transmis Constantin Zamfirescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest