Consuela di Monaco, declarații exclusive după ce a apărut alături de Massimo Boldi: „Eu îmi doresc să fac niște filme, tot mă zbat…”

 

Vedeta s-a pozat la brat cu un celebru actor italian în vârstă de 77 de ani. La Antena Stars ea a mărturisit care este relația dintre cei doi.

 

Consuela di Monaco a apărut alături de Massimo Boldi, un cunoscut actor italian de comedie în vârstă de 77 de ani, rămas între timp văduv. După ce imaginile au devenit publice au apărut și speculații că între cei doi ar exista o relație. Vedeta a vrut să le pună repede capăt și a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu se pune o astfel de problemă, că l-a cunoscut pe celebrul actor la o recepție în urma unei gale a frumuseții și că își dorește foarte tare să joace în filme.

 

Bănuiesc că vă referiți la Massimo Boldi, dar nu, nu este un iubit, este doar un coleg de breaslă sau un mare actor din Italia, un mare producător de cinema. Ne-am cunoscut la o gală a frumuseții și erau mai mulți actori și producători italieni, iar în acest palat, după premiile respective, am stat toți de vorbă, pentru că eu îmi doresc să fac niște filme, tot mă zbat”, a mărturisit vedeta, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Consuela din Monaco a fixat și vârsta maximă a bărbaților cu care ar dori să aibă o relație. Astfel, aceștia nu ar trebui să aibă mai mult de 47 de ani, în niciun caz 77: „Vârsta e cam... nu știu, deci maxim dacă eu îmi doresc un partener sau dacă o să se întâmple asta, mai mult de 45-47 de ani nu, pentru că mi se pare... Îl admir, îl ador, dar nu. Oricum îmi este foarte greu să mă atașez și să încep o relație”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest