Consuelo amână venirea în România! Să fie oare din cauza divorțului?

 
+2 click pentru
galerie

Să fie un nou semn că lucrurile nu merg bine între Consuelo şi Adi Mutu? Soţia briliantului si-a amânat venirea în România, unde a promis că lansează o linie de cosmetice care să-i poarte numele. Ei bine, lansarea a fost oarecum amânată, la fel şi venirea în ţară a doamneii Mutu.


Au trecut două luni de când Adrian Mutu a revenit în ţară. A semnat un contract pentru un an şi jumătate cu Petrolul Ploieşti. Deşi soţia şi cele două fete ar fi trebuiă să ajungă deja în ţară, acestea întârzie să vină.


Să scârţîie oare relaţia dintre cei doi? Frumoasa lui soţie ar fi trebuit să lanseze în România o linie de cosmetice care să-i poarte numele.nici asta nu s-a întâmplat!


Oricum, timpul trece şi Mutu este în continuare singur într-un apartament situat în apropierea Parcului Herăstrău din Capitală. Amânarea pune gaz pe foc zvonurilor conform cărora Consuelo şi Mutu ar urma să divorţeze, mai ales dacă ţinem cont de mesajul postat pe o reţea de socializare, zilele trecute.


"Gândește ca o regină. O regină nu se teme să aibă eșecuri. Un eșec e un pas spre măreție, schimbare, transformare", a scris soția lui Mutu.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest