Consumi acest preparat zilnic și trăiești peste 100 de ani. Este elixirul longevității

 

Un britanic în vârstă de 107 ani a dezvăluit secretul longevității. Albert Taylor a ajuns la această vârstă venerabilă consumând zilnic, la micul dejun, un preparat delicios și ușor de făcut.

Este vorba de porridge sau terci de ovăz. Mâncarea se prepară în aproximativ 3-4 minute și este extrem de sănătoasă și sățioasă.

Fulgii de ovăz se încălzesc câteva minute în lapte, la foc mic spre mediu, până când se umflă ușor. Ovăzul este o sursă excelentă de vitamina E, zinc, cupru, fier, mangan, protein, fibre și magneziu.

Porridge-ul poate fi servit și cu diverse fructe, în special cele de pădure, care se amestecă pur și simplu în compoziție Sau poate fi mixat cu migdale, alune, arahide sau alte tipuri de semințe.

Beneficiile fulgilor de ovăz sunt numeroase: reduce nivelul de colesterol, reduce riscul de diabet de tip 2, reglează nivelul de zahăr din sânge, întăreşte sistemul imunitar, protejează inima, previne instalarea cancerului de sân, reduce apetitul și ajută la controlul greutății, reglează nivelul tensiunii arteriale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest