Consumul de brânză crește speranța de viață. Beneficii surprinzătoare pentru sănătate descoperite recent

 

Un consum regulat de brânză ar putea avea efecte pozitive asupra sănătății. De la îmbunătățirea sistemului imunitar la prevenirea cariilor dentare.

Trecem în revistă șase beneficii surprinzătoare pentru sănătate ale produselor lactate, pe care cu siguranță nu le știai până acum.

1.Crește speranța de viață - Un studiu recent a sugerat existența unei legături între consumul de brânză și o viață lungă și sănătoasă. Brânzeturile maturate, cum ar fi Brie și Cedar, au potențialul de a crește speranța de viață cu până la 25%.

2.Previne cariile dentare - În plus față de periajul regulat, se pare că și consumul de brânză ar putea face bine dinților. Brânza nu numai că face gura mai alcalină (ceea ce reduce nevoia de tratament dentar), ci și creează o peliculă de protecție în jurul dinților.

3.Ajută la scăderea în greutate - O dietă bogată în produse lactate, cum ar fi brânza, poate ajuta persoanele supraponderale să piardă în greutate.

4.Stimulează inteligența - Persoanele care consumă cu regularitate lactate, precum brânză, lapte și iaurt, au rezultate mai bune la testele de inteligență decât cei care nu consumă niciodată astfel de produse.

5. Stimulează sistemul imunitar - Consumul unei bucăți de brânză în fiecare zi ar putea fi benefic pentru sistemul imunitar al persoanelor în vârstă.

6. Poate preveni cancerul de ficat -Consumul de brânză poate preveni dezvoltarea unui cancer la ficat și chiar poate stimula sănătatea acestui organ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest