Copilotul lui Adrian Iovan, din nou la manşă! Dezvăluiri cutremurătoare despre catastrofa din Munţi Apuseni

 
+2 click pentru
galerie

După un an şi două luni a revenit la manşă pentru a-şi continua cariera care îi este atât de dragă. Este vorba despre Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan din timpul zborului care s-a întrerupt dramatic în Munţii Apuseni. A reuşit să treacă peste şocul suferit şi să se reîntoarcă acolo unde mai are încă foarte multe de demonstrat.

După un an şi două luni Răzvan a revenit unde se simte cel mai bine. În aer! Răzvan a fost copilotul lui Adrian Iovan la ultimul său zbor. În urma prăbuşirii, a avut nevoie de multe zile de spitalizare, de o perioadă lungă de recuperare în care familia l-a sprijinit din plin. Însă gândul lui era într-un singur loc.

"Încă de atunci, dorinţa mea cea mai mare era să mă întorc în avion să pot să mai uit de momentele acelea destul de dureroase. Norocul meu a fost că nu am avut niciun fel de leziune internă care să îmi creeze hemoragie şi nici lovituri la cap. Înainte de a mă urca în avion, mi era teamă să nu cumva să rămân cu o fobie de zbor. Nu neapărat de pilotaj, cât de sentimentul de a nu mai fi cu picioarele pe pământ. Dar am văzut şi mi s-a demonstrat că nu a fost vorba de aşa ceva. Este o meserie foarte frumoasă. Bineînţeles, implică şi riscuri, dar riscurile sunt compensate de plăcerea zborului. Dintotdeauna omul a vrut să zboare," a spus Răzvan Petrescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Urmăriţi primul interviu al copilotului după dezastrul din Apuseni, în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest