Coregrafa Zizika, declarații exclusive la Antena Stars despre Dj Lalla: ”În ultima vreme…”

 

Prietenii artistei încearcă să găsească explicații după vestea cutremurătoare care a luat prin surprindere showbiz-ul românesc.

 

Coregrafa Zizika o cunoștea foarte bine pe Dj Lalla, întrucât a avut prilejul de a lucra împreună cu aceasta. Vestea că artista s-a stins din viață a fost un șoc pentru coregrafă, care a căutat să explice schimbări în comportamentul tinerei în ultima perioadă. Zizika a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre artista cu care a colaborat în trecut.

 

”Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte”, a declarat Zizika, la Star Matinal.

Trupul neînsuflețit al lui Dj Lalla a fost găsit de un grup de turiști, când se plimbau pe plajă. Tatăl fetei a mărturisit la Antena3 CNN că nu s-ar fi pus problema să se fi înecat, având în vedere că era o excelentă înotătoare. El a susținut că fie alcoolul, fie depresia în care se afla ar putea fi printre motive. Acesta a mai dezvăluit că în urmă cu o lună tânăra a fost internată din cauza stărilor de depresie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest