Cornel Păsat și Bianca în fața terapeutului: Cum au redescoperit iubirea și armonia în cuplu

 

Terapia de cuplu a devenit o soluție pentru mulți parteneri care se confruntă cu provocări în relația lor. Cornel Păsat și Bianca au făcut și ei acest pas, conștienți că problemele pot apărea chiar și după 20 de ani de relație. Cei doi au vorbit deschis despre cum terapia i-a ajutat să-și înțeleagă mai bine nevoile și să se apropie unul de celălalt.

Mulți oameni ezită să apeleze la terapie de cuplu, dar Cornel Păsat și Bianca au înțeles importanța acestei decizii atunci când simțeau că relația lor are nevoie de un suport suplimentar. Terapia i-a ajutat să identifice aspecte la care nu acordau suficientă atenție și să le rezolve împreună.Cei doi încurajează cuplurile să nu uite de esența relației lor și să accepte că viața aduce atât momente bune, cât și dificultăți. Încrederea reciprocă și lupta pentru ceea ce au sunt cheile pentru a depăși obstacolele și a menține o legătură puternică.

”În orice cuplu în 20 de ani se adună și bune și rele. Important este să nu uiți pe cine ai lângă tine, să nu uiți de ce ai ales persoana respectivă și să înțelegi că viața nu este doar pe plus. Dacă nu ești și pozitiv și negativ, atunci lucrurile nu merg cum trebuie.

Important e să știi să treci peste situațiile respective, să ai încredere în partenerul tău, să lupți pentru ceea ce ai. E ușor să câștigi, mai greu e să păstrezi și în fiecare zi să nu uiți să te bucuri de clipa pe care o trăiești.”, a declarat Cornel Păsat, la Antena Stars.

 

Fondatorul Flamingo Boys a dezvăluit și ce activități au făcut la terapia de cuplu, când au avut nevoie să își reamintească de calitățile pe care le au.

”Am apelat fix două ședinte, că atât a fost nevoie. Ne-a pus să punem pe o foaie ce ne place la celălalt și ce ne-am dori de la celălalt. Cam asta a fost. S-a rezolvat repede. Dragostea dintre noi era foarte mare și cred eu că este.”, a mai spus el


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest