Cornel Tăbăcaru, aroganță supremă de ziua lui! A petrecut într-o mină de aur, după ce fiica sa a fost vindecată de coronavirus

 

Cornel Tăbăcaru a dat dovadă de aroganță supremă! Afaceristul a ales să își serbeze ziua de naștere intr-o mină de aur. Însă înainte de petrecere, a suferit mult din cauza fiicei sale care a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Împlinirea a 69 de ani a celui mai atipic milionar de la noi a însemnat mult stres, iar asta pentru că fiica cea mare a fost diagnosticată cu temutul coronavirus. Au urmat două săptămâni de emoții și griji, perioadă în care Cornel Tăbăcaru nu a putut să doarmă deloc. Mai mult de atât, afaceristul a dezvăluit că a albit de tot din cauza stresului cauzat de starea de sănătate a fiicei sale.

Din fericire, lucrurile s-au așezat pe un făgaș normal, pentru că fiica sa s-a vindecat și a reușit sa se bucure împreună, astfel că și-a serbat ziua de naștere împreună cu familia și cu prietenii. Iar locația aleasă a fost cu adevărat incredibilă!

Cornel Tăbacaru și-a serbat ziua de 69 de ani, într-o mină de aur, acolo unde a băut șampanie cu cei dragi, iar petrecerea a continuat pe un teren unde se cultivă cafea.

Cum a devenit unul dintre cei mai mari milionari în euro din România

Pe cât este de milionar, pe atât este de discret și de modest. Cu o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de euro, afaceristul nu s-a născut bogat, ci dimpotrivă. A simțit gustul bogăției imediat după Revoluție. Iar asta pentru că ideea de a aduce sucuri la dozator în țara noastră, l-a transformat pe buzoianul Tăbăcaru, într-unul dintre cei mai tari afaceriști din țară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest