Cornelia Catanga a fost înșelată de Aurel Pădureanu? „Am niște dovezi”/ VIDEO

 

Oare motivul despărțirii dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu să fie infidelitatea? Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, regina muzicii lăutărești a oferit noi detalii despre ce a dus la separarea de bărbatul alături de care a stat mai bine de 33 de ani!

Deși a încercat să nu arate, Cornelia Catanga suferă foarte mult din cauza desparțirii de soțul ei. Întrebată dacă printre motivele separării s-a numărat și infidelitatea, regina muzicii lăutărești a făcut o serie de dezvăluiri șocante, în direct, la Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că deși are câteva dovezi care atestă faptul că Aurel Pădureanu ar fi călcat strâmb în timpul mariajului, preferă să le mai țină o perioadă ascunse și să nu le facă publice, până în momentul în care va fi pregătită să spună tot adevărul.

”Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a zis Cornelia Catanga.

Afectați de situație nu sunt doar ei, ci și cei doi copii ai lor care suferă pentru faptul că părinții lor au ales să se separe după mai bine de trei decenii de relație. Cornelia Catanga a mărturisit că odraselele lor încearcă să îi împace ori de câte ori îi vizitează, în speranța că lucrurile vor reveni la normal.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt copiii bine, lângă mine. Copiii lui, Nicoleta și Costel, chiar suferă pentru chestia asta. Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei. Vin de patru ori pe săptămână acasă la noi. Încearcă să ne împace și gândește-te că nu sunt copiii mei, ci copiii din prima căsnicie a lui Pădureanu, cu care eu am o relație extraordinar de bună”, a continuat marea doamnă a muzicii lăutărești.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest