Cornelia Catanga, în lacrimi pentru copilul ei: "Am depresie şi nu mă simt prea bine!"

 
+2 click pentru
galerie

În Cornelia Catanga zace o suferinţă foarte mare pe care, deşi cu greu o stăpâneşte, în momentele de sensibilitate, o arată tuturor. Artista este supărată, deoarece unicul său fiu, Alexandru, va lua calea Americii. Şi, deşi ea a încercat tot ce i-a stat la îndemână pentru a-l împiedica să-şi urmeze visul, într-un final, a reuşit să se împace cu ideea.

Drama Corneliei Catanga a început imediat după ce unicul său fiu, Alexandru, a terminat liceul. Atunci el a realizat că-şi va putea construi o carieră în jazz doar la mii de kilometri depărtare de România. Iar acum, artista se teme pentru că nu şi-a lăsat niciodată băiatul singur.

"Am făcut depresie. Nici acum nu sunt prea bine. E greu să plece copilul de lângă tine dar, într-un fel, mă bucur pentru că ştiu că ajunge la bine. Nu cred că se va descurca greu pentru că ştie foarte bine engleză, ştie ce vrea să facă, fetele roiesc în jurul lui, foarte multe fete cu o situaţie extraordinar de frumoasă, dar nu îl poate opri nimeni din dorinţa lui de a ajunge acolo, în America. Pentru că el făcând jazz, aici nu prea are şanse," a declarat Cornelia Catanga, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Catanga şi Pădureanu sunt unii dintre artiştii renumiţi ai României, însă bugetul lor nu le-a permis să îi ofere lui Alexandru toate condiţiile.

"Muncesc din toate puterile şi răsputerile pentru că el nu are un pian profesional. Deşi suntem Catanga şi pădureanu, nu avem banii necesari pentru a lua un pian profesional de care vrea Alexandru. Ceea ce vrea Alexandru este o investiţie de 50.000 - 60.000 de euro, " a mai spus cântăreaţa de muzică lăutărească.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest